A képek feltöltéséről

A Zsetongaléria elsősorban magyar illetve magyar vonatkozású érmék egy csoportjának bemutatására szolgál. Külföldi érmék közzétételével csak kivételes esetekben foglalkozom!
Szeretném, ha ebben a képtárban megtalálható lenne minden olyan bárca és zseton amelyet Magyarországon valaha is használtak a történelem során!

Ekkora mennyiségű érem összegyűjtése viszont egyedül kivitelezhetetlen feladat, ezért minden segítséget szívesen elfogadok!
Ha vannak a galéria profiljába illő érméid, készíts róluk fotót és küld el a vzoli@citromail.hu címre.

Fontos!
Jó minőségű fényképeket küldj, a fálj fizikai mérete nem kritikus!
Lehetőleg olyan érméről küldj képet, amelyek még nem szerepelnek a galériában, illetve a már meglévő éremkép minősége rosszabb!
Az érme mindkét oldaláról legyen fénykép, akkor is ha a két oldala egyforma vagy a másik oldala üres!
Nem kell minden képről egyedi fotót készíteni! Több érmét is lefényképezhetsz egyszerre, csak arra ügyelj, hogy "átforgatásnál" az egymáshoz viszonyított helyzetük lényegesen ne változzon!
Leveledben írj le mindent, amit az érmékről tudsz! Lehetőleg add meg az alapvető fizikai adataikat is. (Átmérő, vastagság, súly, anyaga. természetesen nem várok el laboratóriumi pontosságot!)

A kapott képanyagból - ahogy ídőm engedi - összeállítom és feltöltöm a képeket. A feltöltött képeken szokásom feltüntetni a fénykép küldőjének nevét, "Fotó: Valaki Aladár" formában. Leveledben - ha még nem jelntettem meg egy fényképedet sem - jelezd, hogy szeretnél-e egyedi azonosítót fényképeidre és ha igen, mi legyen az!
A Zsetongléria kezdőoldalán lehetőség van egy 468*60 pixeles banner rotációs rendszerű megjelenítésére is! Ezzel kapcsolatos részleteket levélben megbeszélhetjük!